jueves, 16 de febrero de 2012

Club Atlético de Madrid


La temporada passada l'Atlético de Madrid no va acabar gaire bé a la classificació i els jugadors feien un futbol que no agradava als aficionats. La directiva va proposar canvis que, com de costum, no van arreglar res. Més aviat va ser al contrari. Van espatllar el projecte del tercer millor equip d'Espanya en relació amb diners, afició i història. Gràcies als pèssims resultats dels "colchoneros" don Enrique Cerezo va decidir comptar amb els serveis de l'ex-jugador argentí Diego Pablo Simeone com a preparador físic de l'entitat. L'afició no pot queixar-se ara mateix. En sis partits que porta "el Cholo" com a entrenador, l'equip porta tres victòries per golejada, tres empats a 0 i cada vegada hi ha un millor joc. La dada més important... estem a un punt de la màxima competició continental.


Personalment, com aficionada d'aquest club, penso que una bona gestió de l'entitat és fonamental perquè un equip arribi lluny. Els jugadors, com a professionals que són, haurien de veure que quan els contracten i els paguen unes quantitats immenses de diners -principalment sortits de l'afició- han de donar-ho tot per aquells colors. Han de demostrar que arriben a un club a fer feliç molta gent que confia en ells i dia a dia els dóna suport.








Aquest any sí. Aquest any és la nostra oportunitat de tornar a celebrar un títol i no deixar Neptú sense festa. POR UN HOY, POR UN MAÑANA ROJIBLANCO. ¡NADA MÁS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario