martes, 14 de febrero de 2012

Aquí és Nadal i estic content...

Nadal... El Nadal normalment es lliga amb la felicitat i l'amor compartit amb la família i els amics. Una època de l'any en que tot és bo, en el que s'intenta no tenir cap problema i fer de les poques vacances que disposem, unes vacances amenes i tranquil·les.

És curiós que no tothom té la mateixa sort de gaudir de les festes nadalenques de la mateixa manera, i aquest Nadal, podríem dir que jo no he sigut una de les afortunades.

Tot semblava que anava bé. Unes notes bones, tothom sa, bona relació amb els amics... Tot bé, no m'hi podia queixar. Això sí, va ser arribar a Madrid on ens repleguem tota la família per passar les vacances junts i vam tenir la mala sort de que ens obrissin el cotxe i ens robessin els regals dels cosins petits.

Bona sort va ser pels lladres, que si no tenien regals, els van aconseguir a temps... Tot i així, podríem dir que els hem d’agrair que no ens haguessin destrossat el cotxe o trencat el motor o posat cap bomba. El que si que van aconseguir va ser que tornéssim a casa amb un disgust i amb poques ganes de tornar a la capital.

En resum, el 2011 ens va portar poca felicitat, al menys a finals d'any, però el 2012 sembla que ha començat molt millor i esperem que acabi tan bé com va començar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario